СРБИ СУ ИКОНЕ БОГА ЖИВОГА, НЕ ТРЕБА НАМ НАУЧНА РЕЛИГИОЗНОСТ

fb-share-icon20

Дошло је време да човек изворне свести врати себи, својој породици, свету изгубљени рај на планети Земљи. Време у којем живимо је време коначног обрачуна између „савршеног“ Зла и савршеног Добра. Савршено Добро ће тријумфовати, будите сигурни. Знате ли зашто? Зато што Зло у човеку не постоји, као део његове изворне природе. Човек је Љубав, јер је творевина Бога, а Бог је Љубав. Љубав искључује зло, подразумева Добро.

Човек плишане, ауторитарне свести креира Зло у себи, а онда га шири око себе и планетом. Без ауторитарности нема зла у човеку. Многи ће, који верују у Сатану с правом питати: „Зар савршено Зло не долази од „њега“? Да, али долази индиректно преко човека. Ауторитарност је творевина Сатанина, коју је понудио човеку, јер Сатана савршено Зло може креирати на планети само помоћу човека плишане свести. Исто тако Сатана живи док има људи који прихватају његове алатке. Сваки човек који је прихватио његове алатке, постаје саучесник у креирању  Зла.  Нажалост, многи не знају да ће ауторитарност почети да мења њихову изворну природу и да ће  одвајање од Бога, од свога Извора бити неминовност. Срећом, оног момента када се људи одрекну ауторитарности човек се враћа Добру, Богу. То је једини прави пут на којем ће добро човека тријумфовати.

Овај процес враћања Добру ће нагло узрастати јер је човек напредовао током дуге болне историје, историје ратова, историје зла, историје коју су му креирали ауторитарни умови.  Схватио је човек да му историја, као последица ауторитарне свести његових предака никако не може постати и остати „учитељица живота“, нарочито онај део историје који је препун ратова, уништавања човека и природе. А управо ту накарадну, неистиниту реченицу нам понављају на сваком часу историје:  “Историја је учитељица живота”!

Човек је напредовао  и полако схвата да  је време да престане да је имитира, да понавља зло. Дошло је време да савремени човек прихвати Истину да су узроци савршеног Зла пет ауторитарних васпитних модела. Човек је зрео да свесно одбаци ауторитарност и коначно постане ГОСПО-ДАР на планети Земљи, сустваралац свога Творца, Бога живога.

Данас смо сведоци времена у којем је имитаорски ум достигао максимум, време када је савршено Зло достигло врхунац. Када Зло достигне свој максимум, оно или води уништењу или оздрављењу човека, сведочи нам историја.  На срећу време је за Љубав, а где је Љубав, Зло се отапа. 

Данас креатора савршеног зла  међу људима има на претек и све нам делује да ће Зло уништити човека и планету. Но, Зло постоји док има плишане, похлепне свести. Бројни плишани „душебрижници“ човекови свакодневно уверавају човека да је он исконско Зло и да му нема спаса. Тврде да једини начин да се човек излечи је, да се ауториртарност пребаци на најсавременије технологије, да машинама хармонизују човека, уведу га у научну религиозност и врате га Богу. Којем и каквом богу? Можда виртуелном, у технологији 7д, холограмском богу? То би било најјаче насиље над човеком, невиђено у историји насиља. Видите оно што они хоће да видите, чујете што они хоће да чујете, осећате што они хоће да осећате. Такав бог нам не треба! Јер је то почетак диктатуре савршеног, плишаног технолошког зла.

Родитељи морају бити будни и децу чувати од ових играрија, плишаног, интересног ума који ће нам понудити лажни мир и даровати једно велико ништа! О томе будни сањају и тако удубљени у остварење владавине савршеног зла на планети не примећују освешћеног човека. Човека који се убрзано враћа Богу живоме. Можда страхују да ће човек брзо одбацити ауторитарност дознавши Истину. Мисле да је ћутање о ауторитарности најбољи начин борбе. Зато се толико ћути и скрива Истина да је ауторитарност једини узрок савршеног Зла у човеку. Ауторитарни умови осећају да ће се врло брзо човек и сам досетити узрока и одбацити их и вратити себи, својој деци, својој породици, свом друштву, природи, изворну савршену хармонију која постоји у њему. Таквом човеку не треба технологија да би се хармонизовао и вратио Богу живоме.

Зато људи најплишаније свести убрзано раде ширећи причу о технолошкој научној религиозности, у коју треба само да поверујемо и прихватимо је.  Успут обећавају Мир у души, повратак Богу, материјално благостање, чисту природу, здраву храну и славу. Коме? Баш нама, измученом српском роду, веле да ћемо бити славни и богати јер ћемо бити први народ на планети који ће ширити „Српску научну религиозност“. Та шаргарепа којом ће господарити нашим животима нам не треба!

Драги родитељи, помозите и себи и нама, вашој деци. Одбаците плишано васпитање, вратите себе Извору а нас не одвајајте од извора Бога живога. Такви, препуни хармоније вратићемо савршену хармонију нашој тешко оболелој мајчици Земљи. Само изворна свест је еколошка свест јер је то свест савршеног Добра, које је у нама било и биће!

Одбацивши ауторитарност, тумурозно ткиво Зла на Дрвету Добра се отапа попут сладоледа. Убрзајте отапање у име нас, ваше деце. Да ли ћемо живети у свету холограма и холограмског „Бога“ или у времену човека Иконе божије, зависи само од нас драги моји родитељи.

одломак из књиге “Породични буквар”,
аутор, проф. Милица Новковић

 

fb-share-icon20

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *