КЊИГА “ИЗВОРНА ШКОЛА” ОД ДАНАС У ПРОДАЈИ

fb-share-icon20
Обавештавамо вас да је од данас у продаји књига “Изворна школа”, проф. Милице Новковић.
 
“Милица је ову књигу носила у себи много година уназад, да би последње две године свога живота еруптивном снагом исијавала страницу по страницу. Нажалост, смрт ју је спречила да ову прву, радну верзију рукописа „ушушка“ и евентуалнo допуни и коригује.
 

Актуелна ситуација са пандемијом короне, у којој се цео свет нашао, снажно је побудила њена размишљања о тој пошасти и њеним последицама, па је у првом делу књиге изнела своје ставове на ту тему, као и погледе на будућност човека и света.

Ова књига је природан наставак књига „Породични буквар“ и „Бит(ка) љубави“, са којима чини потпуну трилогију, на тај начин затварајући круг онога чему је Милица током свог живота у потпуности била предана.
Нисмо мењали ништа у садржају и форми текста који је затечен у тренутку њене смрти, само смо исправили грешке у рукопису и припремили текст за штампу. То је разлог зашто је ову књигу лако могуће читати од било које странице – емотивна и фактографска суштина се преплићу током целог текста, у потрази за коначном формом коју препуштамо Вама на стварање, драги читаоци.
 
Надамо се да ће Вам после читања ове књиге живот бити барем мало јаснији, богатији и организованији.  Мирољуб Новковић.”
        
Књигу можете поручити слањем смс поруке (име и презиме, адреса за испоруку и број тел.), на број тел: +381 64 61 55 776;
Цена књиге је 1.200,00 дин. плус трошак доставе.
fb-share-icon20

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *