За процват Љубави

fb-share-icon20

Упорно и вредно, низ година, ширим знање Изворног васпитања, за које се залажем целог живота. Пратим промене код појединаца и породица, који то знање усвајају. Обрадујем се када људи крену, жао ми када одустану и врате се плишаном васпитању. Радујем се када поново загрле изворно, не хајем што иде споро, јер знам да тако треба.

Видим да се зло умножава из дана у дан, али знам да се против зла не треба борити. Зло ће се урушити само од себе, јер зло корен нема, зло је тумор на стаблу Добра у човеку, као Изворном Добру.

Оно за шта се ја борим јесте да што више људи схвати и прихвати да су узрочници тог тумора ауторитарни васпитни модели (казна, награда, презаштићивање, вербализам и злоупотреба имитаторског ума која је најјача медијским путем) и да њих треба одбацити.

„Букваром“ из 2018. ћете схватити да је борба „против“ завршена и залудна. Биће само борбе „за“. Једни ће се борити за опстанак, а други за укидање ауторитарности. Први ће се борити за уништење Љубави, други за процват Љубави на планети. Први се боре за плишану породицу и сурогате породице све до коначног нестанка породице, други ће се борити за изворну породицу. Први се боре за свет који се урушава сам од себе, други ће се борити за свет који настаје. Зашто би у борби „за“ неко некоме сметао?!

Буквар/2018. је посвећен људима, који се определе за изворну породицу, за Љубав, без које човечанство не може даље. Ова књига ће вам дати знање како да се вратите себи, своме Извору, на којем је све већ дато: Љубав, Доброта, Истина, Дубока свесност, Слобода и Бог.
проф. Милица Новковић (1947.-2021.)
fb-share-icon20

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *